Spring naar de inhoud

Ochtend yoga

Yoga voor ’s morgens. 10 minuten wakker worden met yoga en je lichaam te stretchen met een zonnegroet. Beginner of niet, yoga voor iedereen. Zo kan je zonder stress starten aan deze ochtend. Maak er een mooie dag van!

Yoga voor nek, schouders en buikspieren | ideaal voor thuiswerkers

Yoga voor je nek, schouders en buikspieren sterker te maken om je op die manier goed in je vel te voelen. Rugpijn kan je preventief vermijden door op de buikspieren te werken. Thuis werken is meer de regel dan de uitzondering natuurlijk deze tijden. Kom even van je bureau en boost je lichaam met deze korte yoga workout.

Yoga voor beginners | ademhaling

Yoga voor beginners in het Nederlands (Vlaams). Starten met yoga op jouw tempo vanuit je gezellige thuis. Doe je graag mee met de online reeks Yoga voor Beginners? Via de website kan je een reeks van 4 sessies mee doen. Telkens 30 minuten de fundamenten van yoga leren kennen.

meditatie

Korte mindfulness meditatie om even tot rust te komen. je ademhaling is een anker om toe te komen in het huidige moment, het hier en nu. zo kan je rust en ontspanning in je lichaam toelaten door heel bewust spanning of pijn er ook even te laten zijn. Ideaal ’s ochtends, als pauze of voor het slapen gaan: voor elk moment van de dag.