Spring naar de inhoud

Algemene voorwaarden yoga

Elke inschrijving of afspraak betekent aanvaarding van deze algemene voorwaarden door de coachee/ingeschrevene. De algemene voorwaarden staan duidelijk vermeld op de website.

YOGA

Een inschrijving voor een yoga sessie houdt in dat je akkoord gaat met onderstaande voorwaarden. 

Artikel 1: annulering
1.1 Kan je niet aanwezig zijn, graag op voorhand iets laten weten via mail (info@valerievijverman.be). Dit wordt NIET voor/na een sessie besproken of via andere kanalen dan mail.
2.1 Je kan je sessie inhalen op een ander moment in diezelfde reeks (op basis van beschikbaarheid) of iemand anders uitnodigen om jouw plekje in te nemen als je er niet kan zijn. Laat dus liefst telkens op voorhand weten als je niet kan, op die manier kan het systeem van de inhaallessen ook voor anderen het best functioneren.

Artikel 2: betaling
2.1 Betaling kan door gepast geld mee te brengen of via overschrijving op rekeningnummer: BE52 7310 4635 9709 met vermelding van je volledige naam.   

Artikel 3: wijzigingen lestijden
3.1 Valerie Vijverman behoudt zich het recht lesdagen, lestijden, lesvormen, tarieven en de reglementen te wijzigen.
Je krijgt hierover informatie per e-mail en voor of na een sessie.

Artikel 4: wijziging van live sessies naar online sessies
4.1 Valerie Vijverman behoudt zich het recht om de live sessies in de zaal of openlucht te vervangen door online sessies wanneer door omstandigheden het niet mogelijk is om in groep yoga te beoefenen. Je krijgt hierover steeds informatie per e-mail en voor of na een sessie.

Artikel 5: aansprakelijkheid
5.1 Valerie Vijverman is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen, verlies, diefstal of kapot gaan van persoonlijke bezittingen. Leg waardevolle voorwerpen op een veilige plaats of laat ze thuis. 

Algemene afspraken
° Zorg dat je iets vroeger bent zodat we de sessie stipt kunnen starten. Telkens 10 min voor aanvang welkom.
° Ben je niet zeker of je fysiek of mentaal in staat bent om deel te nemen aan de yogalessen, raadpleeg dan eerst een arts.
° Als je een medische achtergrond hebt en/of zwanger bent, gelieve me nog iets te laten weten. Uiteraard ga ik hier discreet mee om. Ik geef je graag nog wat achtergrond mee als er zaken zijn om op te letten.