Spring naar de inhoud

Yogaweekend

Begin februari trokken we samen op yogaweekend naar de Kasteelhoeve in Wange (Landen). Een prachtige, duurzaam gerenoveerde vierkantshoeve in het midden van de natuur. Helemaal voor ons groepje alleen. Om in alle rust te bewegen, genieten, ontspannen, bijladen.  Ook om te wandelen, mediteren en gezond te eten. Even een boek te lezen bij het haardvuur. Het kon allemaal en was zo leuk dat er nieuwe edities volgen! 

indicatie planning & inhoud yogaweekend

16u30 van harte welkom / installeren kamers

18u yogasessie

19u gezond, heerlijk vegetarisch avondmaal

20u30 kampvuur

8u ochtendyoga (2u)

10u30 brunch en stiltewandeling

vrije tijd

16u vieruurtje

16u30 workshop leren mediteren – functie van ons brein en lichaam (waar yoga en psychologie elkaar ontmoeten)

18u heerlijke, gezonde avondmaaltijd

20u30 meditatie en/of yin yoga sessie

8u ademwerk (optioneel)

9u ontbijt en vrije tijd 

11u00 ochtendyoga (1,5u)

13u30 lunch 

14u30 wandeling en integratie op de mat

16u30/17u  afscheid

Wie begeleidt?

Hi! Ik ben Valerie. Psycholoog en yoga docent met een passie en geboeidheid voor en in mensen. Ik geniet er intens van te ervaren dat mensen zich goed in hun vel voelen. Zelf ontdekte ik yoga als rustpunt doorheen de chaos in mijn hoofd. Via wekelijkse yogasessies mag ik dat afgelopen jaren aan anderen aanbieden.
Een yogaweekend heeft de luxe om gedurende enkele dagen in die diepe rust te duiken. Om ook nadien de vele voordelen nog te blijven navoelen.
Ik wens jou graag van harte welkom! 

– 2x uitgebreide brunch en (h)eerlijk vegetarisch avondmaal
– doorlopend koffie, lekkere thee, bio-appelsap
– tussendoortjes: doorlopend huisgemaakte koekjes, noten
– 4 yogasessies (1x yin, 2x vinyasa/hatha, 1x combinatie van alledrie)
– 1 workshop
– 1 geleide meditatie
– pranayama voor of na yogasessie
– stiltewandeling
– gebruik yogamatten, dekentjes,..
– gebruik van de infrarood sauna

– indien je daar gebruik van maakt: honesty bar voor andere (non)alcoholische dranken tijdens en na maaltijden (dus die dranken naast koffie/thee/water dat doorlopend voor jou ter beschikking staat

gedeelde 2 persoonskamer
 • badkamer gedeeld met 1 andere kamer
 • 545/pp
gedeelde 2 persoonskamer
 • slaapkamer per 2
 • privé sanitair
 • 599/pp
privé éénpersoonskamer
 • privé kamer
 • badkamer gedeeld met 1 andere kamer
 • 645/pp

kijk jij er ook al naar uit?

Annulatievoorwaarden

Door in te schrijven, reserveer jij jouw plekje. Kan je er niet bij zijn om persoonlijke redenen (niet het geval bij covidmaatregelen opgelegd door overheid, zie hieronder), mag er iemand Indien je annuleert voor 31/12/’23, krijg je je inschrijvingsgeld terug (let wel: er wordt 90 euro administratiekosten in rekening gebracht). Na 31/12/’23 is geen terugbetaling mogelijk. Wel kan je uiteraard iemand anders in jouw plek komen laten genieten van een heerlijk yogaweekend. 

Wat met Covid-19?
 • Zowel ikzelf (Valerie) als de Kasteelhoeve plaatsen hygiëne en veiligheid op de eerste plaats. Wij verwachten van elke deelnemer dat hij/zij verantwoordelijk omgaat met de opgelegde maatregelen en bewust omgaat met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers en organisatie. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen wij om een Coronatest uit te voeren en het resultaat hiervan voor te leggen.

  Indien er een nieuwe ‘lockdown’ opgelegd door de overheid, of een verbod op indoor yoga zou zijn waardoor ons weekend niet kan doorgaan, zullen we die datum verplaatsen naar een later moment. Als dat moment voor jou niet zou passen, krijg je een voucher voor een ander toekomstig yogaweekend of yogasessies.